5-D HATTINDA SEFERLER BAŞLIYOR

5-D HATTINDA SEFERLER BAŞLIYOR

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Edirne Belediye Başkanlığı; Mevlana Cami- Cumartesi Pazarı arasında hizmet verecek olan 5-D minibüs hattını uygulamaya sundu. 5-D hattının sefere başlamasıyla birlikte Edirneliler Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi’nden; Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Cumartesi Pazarı, Margi Outlet, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu ve Zübeyde Hanım Caddesi’ne ulaşım sağlayabilecek.

04 Mart 2019 - 13:58 - Güncelleme: 05 Mart 2019 - 13:15

Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendiren Edirne Belediye Meclisi; yeni bir hat kurulmasına karar verdi. Alınan karar doğrulusunda yeni kurulan 5-D  minibüs hattıyla vatandaşlar Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi’nden;  Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Cumartesi Pazarı, Margi Outlet, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu ve Zübeyde Hanım Caddesi’ne ulaşım sağlayabilecek.

5-D Hattı seferlere 6 Mart Çarşamba Saat:07.30’da Nimeter Sitesi önünden başlayacak ve her 30 dakikada bir araç hareket edecek.

Yapılan düzenleme ile 5D Nolu Hat (Mevlana Cami- Cumartesi Pazarı) güzergâhı şöyle;

TRAKYA KALKINMA AJANSI 2019 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
EDİRNE BELEDİYE MECLİSİ MART AYI GÜNDEMİ