24 HAZİRAN’DA OY KULLANMAYA SAĞLIK ENGEL DEĞİL

24 HAZİRAN’DA OY KULLANMAYA SAĞLIK ENGEL DEĞİL

19 Haziran 2018 - 15:16

Edirne Belediyesi tarafından 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sağlık durumu oy kullanmaya gitmeye engel teşkil eden vatandaşlar için ücretsiz ulaşım desteği verilecek. Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekipleri, Alo 188 Nolu hattı arayarak hizmet talep eden vatandaşları sedye yada tekerlekli sandalye ile evlerinden alarak; belediyeye ait 2 hasta nakil ambulansı ve 3 binek araçla oy kullanacakları sandıklara ulaştıracak.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sağlık durumu sandığa gitmeye engel teşkil eden Edirneliler için Edirne Belediyesi’nden araç desteği geldi. Edirne Merkez’de yaşayan ve sağlık durumundan dolayı oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşların; 24 Haziran 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Edirne Belediyesi’nin 188 No’lu hattı aramaları yeterli olacak. Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekipleri; oy kullanma süresi boyunca 2 hasta nakil ambulansı ve 3 binek aracı ile görev yapacak. Vatandaşlar, sağlık ekipleri tarafından evlerinden hastanın durumuna göre sedye yada tekerlekli sandalye ile alınarak, oy kullanacakları sandıklara ulaştırılacak, ardından evlerine geri götürülecek.

SON ÖDEME TARİHİ 30 KASIM
EDİRNE AKADEMİ'NİN 14-16 KASIM 2018 TARİHLİ PROGRAMI