23 NİSAN ÇOCUKLARINA BASKETBOL TURNUVASI

23 NİSAN ÇOCUKLARINA BASKETBOL TURNUVASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar sokak basketbolu turnuvasında buluşacak.

11 Nisan 2018 - 15:50 - Güncelleme: 13 Nisan 2018 - 10:02

Edirne Belediyesi, ‘Haydi Çocuklar Takımını Topla, Basketbol Ruhunu Sokakta Yaşa’ parolasıyla 23 Nisan Sokak Basketbolu Turnuvası’yla basketbol heyecanını 23 Nisan çocuklarına yaşatacak.

Turnuvada takımlar üçer kişiden oluşacak; 7-8-9 yaşlarındaki çocuklar kendi aralarında; 10-11-12-13 ve 14 yaş grubundaki çocuklar kendi aralarında takım kurabilecek. 28 takımla sınırlı olacak olan basketbol turnuvası 23 Nisan Pazartesi Günü Saat: 13.00’te Barış Parkı yanında (Gölet Mevkii’nde) gerçekleştirilecek.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; tüm dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; çocukların heyecanına ortak olmak istediklerini anlatan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Egemenlik coşkusunu çocuklarımızla doyasıya paylaşmak istiyoruz. Hiç kuşkusuz ki; ilimle, bilimle ve sporla yetişen çocuklarımız geleceğimizin en büyük teminatı. Bir insanın vatanı çocukluğudur. Kentimizin geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için çocuklarımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Dilerim ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği bu gün; savaşların olmadığı; çocukların ölmediği günlerin başlangıcı olur” dedi.

Yetkililer, isteyenlerin katılım ve bilgi için 0(505) 530 13 61 numaralı telefonu arayabileceklerini bildirdi.

Duyuru
EDİRNE AKADEMİ'NİN 16-20 NİSAN 2018 TARİHLİ PROGRAMI