18 MAYIS’DA EDİRNE KENT MÜZESİ ÜCRETSİZ

18 MAYIS’DA EDİRNE KENT MÜZESİ ÜCRETSİZ

Avrupa Konseyi, UNESCO ve ICOM himayelerinde bu yıl Avrupa'da 15.'si kutlanacak "Avrupa Müzeler Gecesi" nedeniyle Türkiye’deki birçok müze gibi Edirne Belediyesi Kent Müzesi’nde ziyaretler 19.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olacak.

16 Mayıs 2019 - 12:57

Hafızağa Konağı’nın restore edilmesiyle ziyarete açılan Edirne Belediyesi Kent Müzesi’ne; Müzeler Günü ve Avrupa Konseyi, UNESCO ve ICOM himayelerinde bu yıl Avrupa'da 15.'si kutlanacak "Avrupa Müzeler Gecesi" nedeniyle ziyaretler ücretsiz olacak. Geçmişin izlerini geleceğe taşıyan Edirne Kent Müzesi’nde  sadece bir gün değil yılın her günü öğrencilerden ücret alınmadığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yetişkinlerden de 1 TL gibi çok cüzi bir ücret alındığını söyledi.

Edirne Kent Müzesi’nde kentin tarihinin ve kültürünün objeler ve belgelerle sergilendiğini ifade eden Gürkan, “Müzeler, Kültürün gelişimini sağlayarak insanlara rehberlik edecek yerlerdir. Sanatın en güzel halidir. Geçmişe yolculuk yapmak; geçmişin izlerini geleceğe taşımak isteyen tüm hemşehrilerimi ve tüm misafirlerimizi Edirne Kent Müzesi’ne bekliyoruz” dedi.

TEBLİĞ EDİLECEK MÜKELLEF LİSTESİ
KALDIRIMLARIN ENGELLİ  ERİŞİMİNE UYGUN HALE GETİRİLMESİ İŞİNE AİT İHALE
KALDIRIMLARIN ENGELLİ ERİŞİMİNE UYGUN HALE GETİRİLMESİ...