18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN SÖYLEDİLER

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN SÖYLEDİLER

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle “Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler” isimli Türk Halk Müziği konseri düzenlendi. Konserde en güzel türküler şehitler için söylendi. Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, “Bu ülkede huzur içinde yaşayacağımız daha güzel günler gelecek” dedi.

19 Mart 2018 - 13:05 - Güncelleme: 21 Mart 2018 - 14:50

Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından; 18 Mart Pazar Günü ETSO Konferans Salonu’nda, 18 Mart Çanakkale Savaşı’nda hayatını kaybeden şehitlerimize ithafen ‘Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler” isimli konser düzenlendi.  Şef Yaşar Özel yönetiminde gerçekleştirilen konserde kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anıldığı konser, koronun ‘Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm’ türküsünün seslendirilmesiyle son buldu.

Şef Yaşar Özel’e teşekkür ederek çiçek takdim eden Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, “Koromuzun ağzına, yüreğine sağlık. Hoş geldiniz. Bizleri buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu güzel ülkede huzur içinde yaşayacağımız daha güzel günler gelecek, daha huzurlu yaşayacağız” dedi.

2018/03/3379060.jpg
2018/03/145421.jpg