14 ŞUBAT’TA SEVGİ VE YALNIZLIK DİLE GELDİ

14 ŞUBAT'TA SEVGİ VE YALNIZLIK DİLE GELDİ

14 Şubat 2018 - 16:35 - Güncelleme: 14 Şubat 2018 - 16:39

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Edirnelilerin bir kısmı eşlerine ve sevgililerine duyduğu sevgiyi, bazıları ise yalnızlığını dile getirdi. Edirneliler, Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu’nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. , ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’nden vatana duydukları sevgiyi de haykırdı.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fotoğraf çekim alanları, ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’ gibi birbirinden farklı aktivitelerin yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Saraçlar Caddesi’ne gelen çiftler ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’nden sevgililerine ve eşlerine duyduğu sevgiyi, bazı Edirneliler ise yalnızlığını dile getirdi.

Edirneliler, fotoğraf çekim alanlarında da fotoğraf çekilerek, 14 Şubat’ı ölümsüzleştirdi. Bazı Edirneliler sevgilileriyle fotoğraf çekilirken, bazıları ise 14 Şubat’ı anlatan fotoğraf karesini çocukları ve arkadaşlarıyla paylaştı.

EDİRNELİLER MEHMETÇİĞİ DE UNUTMADI

Edirneliler, Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu’nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’n seslenen Edirneliler, vatana duydukları sevgiyi haykırırken; harekata katılan tüm askerlerin sağ salim ülkeye dönmelerini diledi.

2018/02/9939963.jpg
2018/02/1871336.jpg